Sunday, 26 February 2012

Aku Budak Engineering



Assalammualaikum...
-
-
-
Attention please !!!
Selamat datang ke dunia khayalan aku,
tu pon kalau korang follow la an..
Aku tergerak hati nak jadi budak  blogger mcm korang..
So inilah kisah coretan luahan dunia khayalan aku...


Aku Budak Engineering, 
 untuk maklumat korang tulah profile aku.. 
terlebih dahulu sorry kalau kat sini aku lebih selesa guna bhase sempoi, 
nama pon blog, 
so ikut suka aku la kan.. :)
.
.
.
Ayat aku,
bahasa aku ta la sehebat novolis-II ataupon sasterawan negara,
hope mane yg tlebih or tkurang tu buat-II ta taw jela keyh..
hahaha
hmmm,
 rase tu je kot mukadimah yg mampu aku nk tiap..
sekali lg Ahlan wahsalan ke dunia aku yg serba kekurangan ni..
Aku cuma makhluk-NYA,
jadi mesti ta penah terlepas dari khilafNYA kn...
Wasalam.....



2 comments:

  1. aku jugaa ~ sama - sama kita mengecapi famous and glam seorang blogger ~ pfftt ! haha !

    ReplyDelete
  2. YUP~
    aku hope one DAY blogger kita di naik taraf oleh para blogger yang lain...
    HAHA !!

    ReplyDelete