Wednesday, 26 June 2013

suratan atau kebetulan ??




GENTZ.....





muncul tiba-tiba tika saat ini...
simple message kuar dari inbox handphone aku
'doyoq.. dah tdo kew??' jam 01.24pg
.
.
.
.
.
.
.
.
sharp on time, time tu tiba-tiba teringat kau GENTZ..
suratan atau kebetulan?
motif?
tergantung~






by the way,
syukur pada yang SATU, ALLAH masih bagi aku ruang untuk bernafas di bumiNYA..
Alhamdulillah~
gara-gara nak beli tiket final  FA, aku dengan  member2 akak aku excident  
dekat fly over highway danga..
tak dapat aku gambarkan macam mana keadaan masa tu..
terasa nyawa macam nak tercabut time tu..









syukur
jasad.
nyawa
masih lagi 
diberi
Alhamdulillah
-
-
-
-
-
-
-
TAMAT










Monday, 24 June 2013

Please jangan ketuk pintu hati aku...

Tinta yang kian berhabuk tebal, sunyi tanpa entry baharu... BenQ telah direhatkan, lenovo menjadi peneman... kisah baharu menjadi santapan... 
Bismillah~



...Aku punyai mimpi, sama seperti kamu...



Assalammualaikum w.b.t ~

Btw sebelum terlambat aku ingin megucap syukur pada yang SATU, kerna dengan izinNYA alhamdulillah aku telah tamat pengajian sebagai seorang pelajar Diploma Kejuruteraan Elektronik (Komunikasi) dan memperolehi keputusan yang boleh membuatkan ma ayah tersenyum.. 
syukur~



Redha~



Islam memuliakan kita yang hina. Islam membebaskan kita yang terbelenggu. Islam membahagiakan kita yang duka...



Sekian, Ini cuma tinta.. Wasalam~